Nettleserbaserte vs Microsoft Store-baserte applikasjoner

I Timeflex er vi opptatt av kundens mulighet til å velge. Noen kunder er opptatt av å drifte i eget hus, men de fleste av våre kunder benytter vår nettskyløsning. Det er mulig å kjøre våre løsninger fra nettleser, men vår hoveddistribusjonsløsning er via Microsoft Store. Denne artikkelen handler om hvorfor vi mener distribusjon via Microsoft Store er den beste løsningen for Timeflex sine kunder.

Microsoft Store gir gode brukeropplevelser

Microsoft Store er en digital distribusjonsplattform eid av Microsoft, tilsvarende App Store for iPhone eller Google Play for Android. Det er bl.a. her Microsoft distribuerer sine Office produkter, og dette er et satsningsområde for Microsoft videre.

Fra Microsoft Store laster du ned Timeflex som et vanlig program på din PC. Databasen er i nettskyen, og Microsoft Store passer på at du alltid har siste versjon. Du kan enkelt feste programmet til Start eller oppgavelinjen.

I løpet av en dag er vi innom mange programmer. Når mange programmer starter i nettleseren blir det fort  kaos. Plutselig har du lukket det eller har flere sesjoner åpne. Og så må du logge deg inn på nytt fordi du er kastet ut. Er du også i ferd med å bli lei kaos i nettleseren? Et program fra Microsoft Store ligger på oppgavelinjen din, og kan enkelt minimeres og åpnes igjen.  

Enkelt å legge inn for brukeren

I dag kan alle laste ned apper til mobil. Å laste ned et program fra Microsoft Store skjer på samme måte, og er lett gjenkjennelig for brukeren. Bruker du Timeflex eller Timeflex Ledermodul på PC, kan programmene åpnes automatisk når du logger deg på PC’en om morgenen. Da får du en påminnelse daglig om å huske tidsregistrering. Man kan bruke «Single Sign On», som gjør atdu slipper å legge kode så lange du har logget deg inn på Microsoft AD.

Innfødt i operativsystemet.

Appene som ligger i Microsoft Store er det man kaller «native». Det betyr at de kjører sømløst og effektivt, hvilket betyr bedre hastighet for dere.

En stor fordel er at vi kan bruke Excel direkte. Ingen programmer slår Excel på kvalitet når det gjelder fleksibel rapportering. Derfor lages de fleste rapporter i Timeflex i Excel, tilrettelagt for at man kan bruke Excelfunksjonalitet på dataene. Det vil si at man kan lage grafer og tabeller direkte i våre rapporter, og mange av rapportene gjør dette automatisk for deg.

Mange bedrifter gir de ansatte anledning til å stemple seg inn og ut på et «stemplingsur». Våre stemplingsur er windows nettbrett eller PC’er. Hvilken type velger dere selv.

Fordelen med en Microsoft Store App er at den kan settes opp til å kontrollere PC’en eller nettbrettet, slik atdet for eksempel automatisk logger seg av en bruker og er klar for neste. Mankan også enkelt sørge for at PC’en kun kan brukes til dette formålet. Microsoft har lovet enda større fokus på Microsoft Store i Windows 11, som nylig er sluppet.

Book demo Bestill 1 måneds gratis prøveperiode Kontakt oss A orange circle used as a button
Klikk her
Timeflex brukes av mange bransjer