Brødrene Jaangard og Jaangard Export

Brødrene Jangaard AS har flere forretningsområder. De største er saltfiskproduksjon og drift av hoteller. Deres avdeling på Røst (tidligere Røst Saltfiskcompagnie) har brukt Timeflex fra 2008. Etter dette har flere og flere selskap kommet til.

Først de store enhetene i Stamsund og på Kleivane hvor man salter og tørker fisk. Her har de en kombinasjon av fast ansatte og innleide sesongarbeidere. I arbeidsintensive perioder er det kritisk å ha et godt system som er lett å bruke og som enkelt holder oversikt over tid og lønnsgrunnlag, og at dette systemet enkelt kan levere data videre til lønnssystemer.

Timeflex på Jaangard
Timeflex i bruk på Jaangard avd. Stamsund

Det siste året har Timeflex også blitt tatt i bruk på 3 hoteller i Ålesund, samt på en cafe og et bybad. Installasjonen har mange ulike selskaper med ulike behov. Jaangard er nok den kunden som utnytter flest funksjoner i Timeflex og hvor Timeflex best får vist sin fleksible styrke. Det er faste ansatte, timeansatte og vikarer. Det benyttes ulike overtidsberegninger og skifttillegg i de ulike enhetene, og timene føres til flere typer lønnssystem med ulike lønnsarter.

Jaangard på Nordmøre
Jaangard Export avd. Kleivane

"Hos oss bruker de fleste ansatte PC’er satt opp som stemplingsur. Det er viktig at disse er enkle å bruke, og at beregningene av timer, overtid og ulike tillegg skjer automatisk. Lederne kan enkelt ta utoversikt, og godkjenne lønnsgrunnlaget.

Timeflex forenkler således lønnsutbetalingene våre. Den store fysiske avstanden mellom de ulike enhetene våre og Timeflex i Sandefjord er ikke noe problem. Support ordnes enkelt på telefon og med fjernassistanse på PC."

Les mer om Jaangard Export på http://jangaard.no/

Book demo Bestill 1 måneds gratis prøveperiode Kontakt oss A orange circle used as a button
Klikk her
Timeflex har ikke bare et bruksområde