Stemplingsur - Gammeldags eller moderne og veldig enkelt?

Vi møtes ofte med påstanden om at «stemplingsur» er gammeldags. Vi tillater oss å mene at det motsatte.

Det er det samme om du kaller det stemplingsur, tidsregistrering eller timeføring. Med moderne systemer som Timeflex kan du i dag velge om du vil bruke PC, nettleser eller App på telefonen. Men mange velger likevel å beholde et «stemplingsur». Noen fordi driftsformen gjør det nødvendig. Andre fordi det er praktisk.

Et Timeflex «stemplingsur» er et nettbrett med Windows eller en enkel PC med berøringsskjerm. Hos mange av våre kunder står dette ved inngangsdøra, personalinngangen eller i garderoben. Fordelen med det er at det raskt å bruke, og at det er vanskeligere å glemme å stemple når du går forbi en fysisk enhet. Timeflex er fleksibel på oppsett. Kunden velger selv; Veggstativ, gulvstativ, stor skjerm, liten skjerm, med kortleser eller ikke. Under finner du et bilde fra en av våre kunder. For oss ser dette veldig praktisk og moderne ut.

Arbeidslivet er i konstant endring. Men uansett hvor moderne ting blir er det et behov for å ha oversikt over timelister. Arbeidstiden er verdifull for arbeidsgiver og fritiden verdifull for arbeidstager. Et enkelt verktøy hvor timene blir korrekt beregnet er faktisk ganske moderne. Hvis den ansatte bruker 1 minutt hver dag, har man alltid oppdaterte oversikter, lønnsgrunnlag, fleksitid, sykefraværsstatistikker, ferieoversikter. Det er skikkelig umoderne å bruke lang tid på å generere dette.

Timeflex på egen monitor
Slik står Timeflex på egen monitor hos en av våre kunder
Book demo Bestill 1 måneds gratis prøveperiode Kontakt oss A orange circle used as a button
Klikk her
Det er forskjell på tids- og timeregistrering