Hasås

Hasås AS bruker Timeflex for 100 ansatte i produksjon og administrasjon.

Om Hasås

Hasås AS er en trevarebedrift som holder til i Kodal. De produserer paneler og kledninger, og har utstyr for å levere spesialbestilte profiler og ferdig overflatebehandlet trevare til inne- og utebruk. De har også byggevarebutikk. Hasås AS er i hovedsak en produksjonsbedrift, og har ca 100 brukere av Timeflex.

Timeflex er arbeidsbesparende

Hans Viggo Nielsen hos Hasås sier at han opplever at Timeflex er arbeidsbesparende både for de ansatte og for arbeidsgiver. Med Timeflex har vi til enhver tid riktige tall, og systemet er litt oppdragende for alle parter. Tidligere leverte de ansatte timelister hver måned. Mange gjorde dette som et skippertak, og rekonstruerte måneden ved månedsslutt. ”Da blir det til at man skriver 8 eller 8,5 timer”, sier Nielsen.” Det blir ikke nøyaktig. Med Timeflex er tallene riktig og rettferdige. Noen får mer betalt nå, fordi de underrapporterte tidligere. Andre får mindre. Vi stempler til og med ut til lunsj og inn når vi er tilbake, så slipper vi diskusjonene om at noen tar for lange pauser. Tidligere punchet økonomiavdelingen de manuelle listene in i et nytt system før lønnsutbetaling. Dette slipper vi nå, og det er tidsbesparende”.

I resepsjonen har Hasås en touchscreen skjerm som brukes til stempling. Når ingen stempler, benyttes skjermen til reklame og informasjon til kundene. ”Våre ansatte stempler med RFID brikker som enten henger på nøkkelknippet eller er festet med jojo fra slalombakker på arbeidstøyet”, fortsetter Nielsen. ”Dette fungerer suverent. De drar brikken forbi en leser to ganger – først for å logge inn, deretter for å stemple inn eller ut. Vi har også to vanlige PC’er som står i produksjonslokalene”.

Timeflex har god support

Hasås har valgt at de ansatte ikke kan endre stemplingene sine. Noen ansatte i administrasjonen kan gjøre dette. ”Dette fungerer bra for oss”, sier Nielsen. ”Det er lite endringer, og veldig enkelt å endre de gangene det er det”. Ellers vil Nielsen framheve at han er fornøyd med supporten hos Timeflex. ”De er raske til å komme tilbake. Vi har nok noen særheter i våre arbeidstidsordninger som de har hjulpet oss å løse. Vi har også opplevd noen småfeil i applikasjonen. Dette er ikke så farlig når det blir tatt fatt i med en gang, og vi alltid får gode forklaringer. De rydder opp hvis det er noe”. Jeg har ingen problemer med å anbefale Timeflex til andre produksjonsbedrifter.

Les mer om Hasås på https://hasas.no/

Book demo Bestill 1 måneds gratis prøveperiode Kontakt oss A orange circle used as a button
Klikk her
Les hvordan Crawford and Company bruker Timeflex til kontorjobber.