Lunner Kommune

Lunner kommune bruker Timeflex for ansatte med vanlig kjernetid.

Timeflex er perfekt for å strukturere fleksitid

Lunner kommune bruker Timeflex til ansatte som har vanlig kjernetid/fleksitid på dagtid, og som ikke trenger avanserte turnussystemer. Ansatte registrerer seg hver dag inn og ut eller med en fraværskode. De kan bruke en PC ved ansattinngangen, egen PC eller App på mobil. Systemet er lett å bruke, og det er fleksibelt. Både ansatte og ledere har til enhver tid oversikt. En kommune har mange arbeidstidsordninger og stillingsprosenter. Dette håndteres veldig enkelt i Timeflex.

Et enkelt tidsregistreringssystem frigjør tid både for ledere og ansatte. De ansatte godkjenner sine timelister en gang i måneden, deretter godkjenner leder, og så overføres variabel lønn og fraværsinformasjon elektronisk til Visma Enterprise.

HR sjef Lena Aaker Menken sier at riktig bruk av Timeflex bidrar til struktur, og gjør det enklere for ledere å ha oversikt og eierskap. Det er mange muligheter for rapportering. Systemet håndterer også feriesøknader, ferieoversikter og varsling på arbeid i forhold til reglene i arbeidsmiljøloven.


Book demo Bestill 1 måneds gratis prøveperiode Kontakt oss A orange circle used as a button
Klikk her
Visste du at det er forskjell på time- og tidsregistrering?