Basis Monitor

TIMEFLEX PLUSS

Timeflex Pluss er et moderne tidsregistreringssystem. Trenger dere prosjektregistrering, mobilstempling, nettskyløsning eller et system som enkelt kan tilpasses din bedrift, er Timeflex Pluss systemet for dere. Det kan brukes på alle platformer, og systemets fleksibilitet dekker alle behov en bedrift har for registrering av arbeidstid. Vi har gode folk som kan tidsregistrering, men har også god kompetanse på å bistå med tekniske løsniger. Vi yder personlig service, og liker godt når vi er på fornavn med kundene våre.

Timeflex Pluss

Det som skiller systemet fra andre tilsvarende systemer, er valgfriheten og fleksibiliteten. Dere bestemmer selv infrastrukturen rundt systemet. Skal det være nettbasert, eller ikke? Skal det være mulig å stemple med smarttelefon, eller vil du være sikker på at de ansatte er på jobb før de stempler? Skal prosjektdatabasen synkroniseres automatisk med ERP systemet, eller holder det å oppdatere manuelt? Trenger dere Timeflex på flere språk? Skal det kjøres på PC eller Mac? Det er deres behov som teller. Systemet leveres med tre tilleggsmoduler; lønnsintegrasjon, prosjektregistrering og mobilstempling.

Timeflex Pluss bygger på funksjonaliteten i Timeflex Basis med enkel og brukervennlig timeregistrering. De ansatte kan nå systemet fra nettbrett, smarttelefon, egen PC på jobb/hjemme eller en dedikert stemple PC, avhengig av hvilke tilganger de får. Det viktigste er at de får full og oppdatert oversikt til enhver tid. Ingen tidkrevende rutiner ved månedslutt, bare et trykk på godkjenning av timeliste. App kan lastes ned fra GooglePlay, AppStore eller fra en URL. Tilgangskoder mottat fra leder eller administrasjon.

Lederne har bedre oversikt over arbeidsflyten, og har full oversikt over hvilke ansatte som har godkjent timelisten og om om det er utbetalt lønn. Gode rutiner for sykefraværsregistrering, og en avansert modul for registrering av graderte sykemeldinger. Gode verktøy for ferieplanlegging og fraværsoppfølging er arbeidsbesparende.

Nå finnes også en komplett ny Ledermodul & datavarehus. Her vil du se data som sykefravær og overtid framstilt grafisk, og du kan gjøre egne søk i datavarehuset. Følg for eksempel med på at din bedrift til enhver tid følger arbeidstidsbestemmelsene i henhold til aml

Administrasjonen og personalavdelingen kan enkelt håndtere ulike arbeidstidsordninger. Det er tilrettelagt for fleksitid, overtid, turnus, UB tillegg, skifttillegg og reisetid. Vår erfaring er at ulike kunder har veldig ulike avtaler. Timeflex styrke er at det er en mulig og enkelt å tilrettelegge for spesielle behov. Fraværsoversikter for hele bedriften eksporteres til Excel, og kan enkelt tilpasses de formater deres bedrift bruker for å følge opp fraværet.

Når man får til integrasjon med andre systemer ser man virkelig nytte av Timeflex Pluss. På et par timer kan man sette opp, bli opplært, teste og starte overføringer av fravær og lønnstranser til lønnssystem. Vi snakker med alle de store som Visma, Huldt & Lillevik, Vivaldi og Micro Lønn. Når det gjelder stempling av tid på prosjekter og lønn er vi veldig fleksible. For noen kunder setter vi opp direkte kobling mot kunde/prosjektdatabase, mens andre velger å oppdatere manuelt. Vi kan enkelt tilpasse rapporter som f.eks. fakturagrunnlag etter deres behov.

Dere velger om dere skal ha databasen på lokal SQL server eller på internett/nettskyen. Som Microsoft Partner og Service Provider, var det naturlig for oss å velge Microsoft Azure databaser for lagring av data på nett. Med sin profesjonalitet tilbyr de et veldig godt opplegg for sikkerhet, responstid og oppetid som et ordinært firma har vanskelig for å matche. Med speilede databaser flere steder, flyttes man umiddelbart til en annen server om det skulle skje noe med den første. Hvert firma i Timeflex har sin egen database, og all informasjon som sendes på nettet er kryptert. Vi har lagt vekt på sikkerhet hele veien.

Timeflex er lagt opp til at man kan registrere tid hurtig og sikkert, og en rekke muligheter finnes i systemet for å oppnå dette. Man kan identifisere seg med pinkode (via tastatur eller touchscreen), eller Single SignOn hvis man benytter et Microsoft nettverk (AD). Selvfølgelig kan man også benytte mobiltelefon. Her benyttes en ekte App (Iphone eller Android), og i dette tilfellet blir du identifisert via din telefons id og våre avanserte sikkerhetsalgoritmer. I tillegg til alle mulighetene over, så kan du også benytte RFID kort/nøkkelring eller strekkodeleser. En nyhet nå er at man også kan lese fingeravtrykk. En løsning som er mulig etter å ha jobbet tett sammen med Zwipe.

Produktsammenlikning

Timeflex Basis Timeflex Pluss
Kontroll på timer, fleksitid, reisetid, avspasering, overtid, ferie og fravær
UB/Skifttillegg
Avanserte arbeidstidsordninger
Integrert ledermodul
Ferieoversikt
Feriesøknad og innvilging
Datavarehus
Sykefraværsstatistikk
Lønnsintegrasjon
Spesielt gunstig priset
Rapporter til Word/Excel
Integrasjon mot Outlook
Mulig med touchscreen
Mulig med RFID kort
Enkelt å sette opp som stemplingsur
Godkjenning timeliste workflow
Import av NAV sykemeldinger
Ubegrenset antall administratorer
Mulighet for App (Android/Iphone)
Mobilstempling med kart og GPS Geofence
Mulighet for å benytte MAC (via Remote app eller Crossover)
Kan startes fra fellesområde uten klient installasjon
Inludert Windows 10 app. Kan legges inn og oppdateres via Microsoft Store
Kan benyttes uten SQL server
Microsoft SQL basert
Mulighet for nettsky løsning
Kan kommunisere med Internet Time servere
Lese prosjekter fra ekstern server
Integrert prosjektmodul
Språkmodul Norsk
Språkmodul Skandinavia
Språkmodul Engelsk

Se instruksjonsfilmer av Timeflex Pluss

Her kan du se tre enkle instruksjonsfilmer. En som viser deg bruken av app (ansatte), en som viser Timeflex App admin og en som viser opplæringsvideo for ansatt i Timeflex Pluss (skrivebordsversjon). For flere videoer se også

Timeflex Systemer AS YouTubekanal